Resipi Lezat

Langkah Mudah Untuk Menyediakan Jjajangmyeon yang mana sedap Untuk Famliy di Rumah

Jjajangmyeon.

Sekali lagi mencari inspirasi resipi jjajangmyeon khas? Jalan sediakanmiliknya Sesungguhnya tidak sukar dan tidak mudah. Kalau keliru proses kemudian hasilnya tidak akan memuaskan dan cenderung tidak menyenangkan. walaupun jjajangmyeon yang sedap harusnya sih memiliki wangian dan rasa itu boleh memprovokasi selera kita.

Ada sesetengah sedikit banyak berpengaruh terhadap kualiti rasa dari jjajangmyeon, pertama dari jenis bahan, seterusnya pemilihan bahan segar, ke cara membuat dan menyajikannya. Tidak usah pening Kalau mau sediakan jjajangmyeon yang sedap dalam kediaman, kerana selagi anda tahu muslihat maka hidangan ini boleh menjadi melayan spesial.

Di bawah ini ada sesetengah Petua dan cara praktikal untuk membuat jjajangmyeon siap dibuat. Anda boleh sediakan Jjajangmyeon menggunakan 10 bahan dan 5 tahap pembuatan. Yang berikut cara untuk sediakan hidangannya.

Bahan dan Perisa dibutuhkan ke membuat Jjajangmyeon:

  1. Siapkan 1 tin Jjajangmyeon Marimogo paste.
  2. Gunakan 1 tin air.
  3. Menyediakan 1/2 bawang holland.
  4. Siapkan 1/2 lobak.
  5. Ambil Sebatang king oyster mushroom.
  6. Ambil Dada ayam.
  7. Siapkan Wheat noodles.
  8. Menyediakan 3 sudu tepung ubi.
  9. Menyediakan 1/2 kentang.
  10. Menyediakan 1/4 zucchini atau timun.

Langkah-langkah membuat Jjajangmyeon:

  1. Potong dadu untuk ayam, lobak, kentang dan bawang.
  2. Masak semua bahan yang dipotong dadu sehingga lembut.
  3. Tambahkan paste dan air.
  4. Tambahkan tepung ubi dan masak sehingga pekat.
  5. Hidangkan bersama wheat noodles yang telah direbus dan hirisan timun atau zucchini.

Terima kasih untuk menggunakan resipi itu pasukan kami tunjuk pada sini. Harapan kami, telah di proses Jjajangmyeon yang mudah di atas dapat membantu anda mengatur pinggan itu enak untuk keluarga/kawan atau menjadi inspirasi untuk perniagaan masakan. Semoga bermanfaat dan semoga berjaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published.