Resipi Lezat

Idea Resipi Membuat Kobis Tumis Senang πŸ₯—πŸš yang mana Boleh Memanjakan Lidah Untuk Keluarga di Rumah

Kobis Tumis Senang πŸ₯—πŸš.

Awak mencari idea resipi kobis tumis senang πŸ₯—πŸš khas? Jalan membuatmiliknya Sesungguhnya tidak terlalu sukar tetapi tidak mudah juga. Kalau keliru proses kemudian hasilnya tidak akan memuaskan dan malah tidak sedap. walaupun kobis tumis senang πŸ₯—πŸš yang sedap betul mempunyai wangian dan cita rasa itu dapat memprovokasi selera kita.

Banyak sedikit banyak mempengaruhi kualiti rasa dari kobis tumis senang πŸ₯—πŸš, mulai dari jenis bahan, seterusnya pemilihan bahan segar, ke cara membuat dan layanlah. Tak perlu pening Sekiranya hendak sediakan kobis tumis senang πŸ₯—πŸš sedap dalam kediaman, kerana selagi anda tahu muslihat maka hidangan ini mampu menjadi berkhidmat khas.

Baiklah, kali ini kita mencuba, ayuh, ciptakan kobis tumis senang πŸ₯—πŸš rumah sahaja. Kekal dibuat daripada yang sederhana, pinggan ini dapat memberi faedah untuk bantu mengekalkan badan yang sihatawak sekeluarga. Anda dapat membuat Kobis Tumis Senang πŸ₯—πŸš memakai 4 bahan dan 2 langkah pembuatan. Yang berikut langkah-langkah untuk membuat hidangannya.

Bahan dan Perisa diperlukan ke membuat Kobis Tumis Senang πŸ₯—πŸš:

  1. Gunakan 1/2 biji kobis sederhana.
  2. Siapkan 3 sudu minyak bawang putih.
  3. Ambil Air secukupnya.
  4. Ambil 1/2 kiub ayam.

Langkah-langkah sediakan Kobis Tumis Senang πŸ₯—πŸš:

  1. Tumis minyak bawang putih, nampak hangit sedikit di situ, lalu cepat kita masukkan kobis. Api jangan berangan. πŸ˜†.
  2. Lepas masukkan kobis, tuang air dan kiub ayam, perasakan dan siap dihidang. πŸ€—.

Terima kasih untuk membaca resipi itu kami tunjuk pada muka surat ini. Harapan tinggi kami, telah di proses Kobis Tumis Senang πŸ₯—πŸš yang mudah di atas dapat membantu anda mengatur makanan itu lezat untuk keluarga/kawan tidak juga menjadi inspirasi bagi anda yang mahukan perniagaan masakan. Semoga bermanfaat dan semoga berjaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published.